Uittips

Waar kan ik heen? Skateparade, Terassenfestival, Stafhorst

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

Expo 25 jaar dB’s
Het oefencomplex en poppodium dB’s bestaat dit jaar 25 jaar. Dit vieren ze op verschillende manieren. Op zaterdag 27 juli openen ze een expositie met werk van kunstenaars die al eens eerder exposeerden in dB’s. Daarna zijn de kunstwerken te zien tot en met 4 augustus.

Meer informatie is hier te vinden

Spel-mibo Filmcafe
Een vrijdagmiddagborrel met een twist. Je kunt bij het Filmcafe op vrijdag 26 juli van een biertje genieten en ondertussen een bordspel spelen. Voor degenen die iets sportievers zoeken is er ook 7-tegen-7-voetbal.

Meer informatie is hier te vinden

Amando bij Staffhorst
Geïnspireerd door Eddie Vedder en Neil Young speelt singer-songwriter Amando liedjes waar je lekker naar kunt luisteren. Tussen die eigen liedjes door speelt hij ook een aantal covers van zijn helden. Op vrijdag 26 juli treedt hij op bij Muziek Staffhorst Vinyl.

Meer informatie is hier te vinden.

Laatste touretappe
De laatste etappe van de Tour is het over het algemeen niet echt spectaculair. Maar dat verandert als Kruiswijk zich naar het podium  weet te fietsen. Deze etappe naar de Champs Élysées is op groot scherm te zien in het Jeu de Boules bar.

Meer informatie is hier te vinden

Skateparade
Een lange slinger van skatende mensen met voorop een dj. De skateparade trekt ook op vrijdag 26 juli door de stad. Al rijdend kom je langs de leukste plekken van Utrecht. Je kunt langs de kant kijken, maar meedoen kan ook. Deelnemers verzamelen om om 20:00 uur op het Lucasbolwerk.

Meer informatie is hier te vinden.

Terassenfestival
Met mooi weer is het terras een van de betere plekken om te zijn. En vanaf vrijdag 26 juli wordt het terras op het Janskerkhof nog leuker tijdens het Terrassen Festival. Het hele weekend klinkt er Caribische muziek op het grootste strandterras van de binnenstad.

Meer informatie is hier te vinden.

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

1 reactie

  • Piet schreef:

    Blank rijk en jong. Geen bejaardencentra 50 plussers geen gehandicapten geen arbeiders geen andere culturen. Alleen rijke elite en de rest wordt buitengesloten in pretpark Utrecht!!!! Onbetaalbaar voor de gewone man. Heerlijk moet dat voelen voor die rijkeluiskindjes die segregatie en dat neerkijken op t gepeupel!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *