Het blijft feest in Rosie

En nu is Restobar Rosie ook nog eens de ontdekking van 2023

Het is een feestweek voor de mannen van Rosie

Vanmiddag werd de nieuwe Gault&Millau gids 2023 op feestelijke wijze gelanceerd in Tivoli Vredenburg Utrecht. Maar liefst 750 bezoekers zijn verwelkomd door Burgemeester Sharon Dijksma waarna Godfried van der Lugt, directeur van Gault&Millau Nederland de Gault&Millau Awards uitreikte aan de winnaars van het jaar 2023 in 19 categorieën als ‘Chef van het Jaar’, ‘Jonge Chef van het Jaar’ en ‘Ontdekking van het Jaar’.

Onder toeziend oog van de top van de Nederlandse gastronomie werden alle winnaars individueel op het podium geëerd. Tevens werden alle restaurants met 16I20 of meer gezamenlijk op het podium gehuldigd indien hun scores waren gestegen. Er was ook een mooie prijs voor Jac Rijks. Zijn restaurant Rosie aan het Lucas Bolwerk werd uitgeroepen tot ´Ontdekking van het jaar.` Vorige week werd Rosie al uitbundig geroemd in de NRC.


 

Redactie

4 reacties

Reageren
  1. Van harte gefeliciteerd met deze prestigieuze Franse waardering!
    Had Rosie al in mijn todolijstje staan!

  2. Ik snap niet dat een restaurant dat zoveel dierenleed serveert zo’n goede beoordeling kan krijgen, dat is toch niet meer van deze tijd?

  3. @Marieke, er is juist minder dierenleed. Jac gebruikt juist het hele dier wat voor een optimaal gebruik zorgt en niets wordt weggegooid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *