Bunk Hotel

Droomnacht in de Westerkerk

De Westerkerk krijgt een nieuwe bestemming. BUNK Utrecht opent op 20 juni haar deuren, waarna het een hotel, een restaurant en een gratis werkplek voor ZZP’ers en studenten ineen zal zijn. Maar eerst geven zij het hotel ‘weg’.

BUNK wil dat de Westerkerk een sociale plek gaat worden met veel aandacht voor kunst en cultuur, en dat ook Utrechters zich er welkom voelen. Er zullen evenementen worden georganiseerd voor zowel stadsgenoten als hotelgasten. Eerst trapt BUNK af met een ludieke actie. Iedereen die maar wil heeft namelijk de kans om het hotel te winnen. De winnaar mag met veertig gasten een droom uitleven, met overnachting, diner en ontbijt. Via de website van BUNK kunnen dromen worden ingestuurd. Na vier stemrondes wordt de winnaar bekend gemaakt.

De originele dromen worden al volop ingestuurd. Zo vertelt Lieke via een inzending dat het haar droom is om te dineren aan tafels die vol liggen met friet. Ook een wijnfontein, een spelletjesmarathon en een karaokeset komen te pas. Hoilam schrijft dat ze volgens Chinese traditie een feest wil geven ter ere van haar dochter. Als baby’s honderd dagen oud zijn, wordt dit groots gevierd. Er zijn ook andere redenen om een hotel voor een nacht te willen winnen. Lisa gunt mensen die de ziekte van lyme hebben een vakantie en zou graag veertig lymepatiënten een nachtje weg gunnen.

Wil jij een unieke nacht beleven in de Westerkerk? Hier kun je je droom insturen.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *