Uittips

Waar kan ik heen? Utrecht Drijft, Artmaus, Bier en Cider-festival

Utrecht Drijft 2018. Beeld via Youtube/Emiel de Jong

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.


Vinyl Destination

Altijd al willen bepalen wat de dj draait? Dat kan bij Vinyl Destination in café Tilt!. Vanaf 21:00 op zondagavond 30 juni is het ruim baan voor vinylliefhebbers. Ook zonder enige ervaring kun je met dj Alec achter de draaitafels staan en je zelf meegebrachte plaat draaien.

Meer informatie is hier te vinden. Toegang is gratis.

Drijvend festival
Op zaterdag 29 juni kun je al drijvend genieten van een heel programma in de Veilinghaven. Tijdens Utrecht Drijft kun je vanuit je eigen rubberbootje genieten van muziek. En zo’n bootje is ook heel handig om bij een van de drijvende barren een drankje te halen.

Meer informatie is hier te vinden.

Disco-pinpong
Discozwemmen is bekend terrein, discobowlen ook, maar bij het Filmcafé kun op vrijdag 28 juni disco-pingpongen. Met z’n allen rond de tafel spelen terwijl een dj de lekkerste nummers opzet om rond de tafel te rennen en levens te verdienen in de finale.

Meer informatie is hier te vinden. Toegang is gratis.

Artmaus expo
Op vrijdag 28 juni opent Artmaus z’n eigen expositie in De Nijverheid. Zijn werk is geïnspireerd op de late jaren 60 en bestaat uit psychedelisch illustratiewerk, maar ook soundscapes en bijzondere projecties die een inzicht geven in de wereld van deze ruimtemuis.

Meer informatie is hier te vinden.

Bier en cider-festival
Op zaterdag 29 juni is het Utrechtse bier en cider festival. Tijdens dit festival komen verschillende bier- en ciderbrouwers naar Molen de Ster om te laten zien wat ze allemaal maken. Op dit festival zijn ook veel brouwers uit de stad en regio Utrecht te vinden, zoals Hommeles, Vandestreek en Eleven.

Kaarten zijn hier te koop.

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *