Uittips

Waar kan ik heen? Klap van de Molen, Pronkstukken, Berliner Garten

David Achter de Molen achter de microfoon. Foto: Martijn Groeneveld

Klap van de Molen Live
Om te vieren dat David Achter de Molen zijn honderste podcast opneemt, doet hij dat niet in zijn podcastkantoor, maar in EKKO op dinsdag 25 juni. En je kunt erbij zijn als David samen met zijn vaste gasten Alfred van Luttikhuizen (frontman van Tusky), Martijn Groeneveld (eigenaar Mailmen studio) en Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg onderwerpen over de muziekindustrie bespreken.

Er is plek voor 100 mensen. Kaarten zijn hier te koop. En een aantal afleveringen terugluisteren kan hier.

Pronkstukken
In vier dagen hebben stundenten van het Utrecht Conservatorium een muziekstuk gecomponeerd. Deze stukken, met componist Schumann als grote inspiratie, worden uitgevoerd op de Pronkstukken avond in TivoliVredenburg.

De presentatie van de stukken is in de Cloud Nine en is gratis te bezoeken. Meer informatie is hier te vinden.

Zomerse zondagen
Ook dit jaar zijn er weer zomerse zondagen bij Podium Hoge Woerd. In het buitentheater zijn iedere zondag gratis voorstellingen te zien. Op zondag 23 juni laten leerlingen van het Creative College zien wat ze in huis hebben.

De voorstellingen zijn gratis te bezoeken. Het hele programma van de Zomerse Zondagen is hier te vinden.

Jubileum Molen de Ster
Op zaterdag 22 juni is het 20 jaar geleden dat Prins Claus de herbouwde molen in Lombok opende. Om dat te vieren kun je op die dag proosten met een speciaal voor de gelegenheid gebrouwen bier en ook zijn er verschillende dingen te doen voor jong en oud. Er is een hoorspel op het erf en kinderen kunnen een molenaarsdiploma halen.

Meer informatie is hier te vinden.

Berliner Garten
RAUM maakt van het Berlijnplein weer een stuk Berlijn in Utrecht. Tijdens de Berliner Garten op zondag 23 juni staat de straatkunst in de Duitse hoofdstad centraal. Van graffiti tot buskers die op verschillende straathoeken muziek maken. En natuurlijk is er ook een biergarten. De Berliner Garten is gratis te bezoeken. Meer informatie is hier te vinden.

 

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *