Voetgangersdrukte

Met spoed wandelaars gezocht voor de binnenstad

Een oud Nederlands gezegde luidt: erger u niet, verwonder u slechts. Mensen verwonderen zich  over de nieuwe verkeersmaatregelen voor de Utrechtse binnenstad. Ook Lode van Walraven die deze foto plaatste op facebook. Deze verkeersregelaar moet de drukte op de Oudegracht in goede banen leiden. Een beeld dat veel zegt.

Redactie

5 reacties

Reageren
  1. Ja wel n beetje gek allemaal!!?? WAt wil de gemeente nu eigenlijk? Alles beheersen?
    En dan? Alle spontaniteit en impulsiviteit verbrijzelen en dan n heel gestroomlijnd hart van utrecht ? Lijkt me n heeel slecht idee!!!
    Voor iedereen !!!
    Imke Image

  2. Ik vind het jammer dat fietsers nu in de binnenstad een probleem zijn. Fietsers en wandelaars gaan meestal goed samen. Auto’s (behalve de toeleveranciers) uit de binnenstad dat is de oplossing. Verbazingwekkend voor een stad die zich fietsstad noemt

  3. Dit is ook zinloos, na 3 meter lopen werd er weer gefietst. Handhaven dus en bekeuren.

  4. Zeg Lode (leuke b(iz)arre foto 😉 en andere lezers, kunnen we die lege straten nu niet eens gaan gebruiken voor een wekelijkse vaste wandeling van en door mensen die daarmee aangeven dat het klaar moet zijn met deze gekte? Als we gewoon van start gaan met een paar, niks geen gekkigheid gewoon wandelen, dan kan het op die manier groeien en maken we ten minste iets duidelijk. Wie wil laat het maar weten hier, kunnen we kijken waar we afspreken en hoe we mekaar herkennen (een oranje kledingstuk of zoiets is misschien wel een idee, las vandaag ergens dat meer en meer mensen zoiets aan doen ook als teken van stil protest).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *