Gesponsord
Gesponsord

Leer als Finance Director je mensen kennen met Businesscontroller.nu

De gemiddelde Finance Director kent zijn mensen niet goed genoeg. Businesscontroller.nu testte wereldwijd duizenden financials en controllers op vakinhoudelijke krachten en heeft inzichten en referenties waar bijna iedere finance afdeling in Nederland haar voordeel mee kan doen.

De oprichters van www.businesscontroller.nu waren het 5 jaar terug over één ding eens: Veel organisaties kennen de kwaliteiten van hun medewerkers niet.

Binnen het Finance vakgebied is dit zo mogelijk nog meer het geval dan bij andere functies. Het gevolg is dat te snel interim-medewerkers worden ingehuurd voor werk dat door reguliere mensen zou kunnen plaatsvinden, maar ook dat zittende mensen ofwel te lang op hun plek blijven zitten terwijl ze er niet thuishoren ofwel niet voldoende erkenning krijgen.

 

Duizenden scans en assessments, in verschillende talen, culturen en organisaties

In de markt circuleren tientallen assessments, scans en testen op persoonlijkheid en drijfveren, maar praktisch niet op vakinhoud. Businesscontroller.nu gebruikt haar eigen tools (op vakinhoud) als eerste instrument, maar afhankelijk van de klantvraag in combinatie met testen aan de menskant.

Klanten van Businesscontroller.nu variëren van scholengemeenschappen en zorginstellingen tot private equity en beursgenoteerde bedrijven. Het bedrijf deed duizenden scans en assessments, in verschillende talen, culturen en organisaties.

 

Oprichter Paul Kramer vertelt in welke situaties zijn bedrijf van toegevoegde waarde is bij klanten in Nederland. Hij geeft aan dat de meest laagdrempelige en kosteneffectieve dienstverlening die ze doen is gelegen in de volgende gebieden:

1 Objectivering van kwaliteit van zittend personeel (Trekken we aan een dood paard of zit het in de aansturing?)

2 Objectivering (kan op afstand met online vakinhoudelijke scans) van interim kandidaten die via detacheerder worden aangeboden

3 Ontwikkel assessments op bestaande mensen: wat is het potentieel, wat zijn de handvatten en valkuilen

4 Zelfreflectie op eigen potentieel, intuïtieve richtingen en ontwikkeling (ook voor groepen afstudeerders op hogescholen en universiteiten)

5 Inzetten opleidingsbudgetten: wat is nu zinvol en wat niet (gezien de uitkomst nulmeeting)

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

2 reacties

  • Kees Romme schreef:

    Werk al vele jaren met Paul Kramer van Businesscontroller.nu. Altijd geweldig!!

  • Martin Geerars schreef:

    Heb de waarde van de test in de praktijk meegemaakt. Geeft echt een goed beeld over de vakinhoudelijke kennis, de drijfveren en het ontwikkel potentieel van de kandidaten. Daarnaast is Paul gewoon een leuke en inspirerende vent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *