Utrecht onze stad

Horeca hoopt op steun van klanten via tegoedbon: “Pay now, drink later”

Egbert van Café De Stad

Ondernemers worden in deze tijd van crisis gedwongen anders naar hun onderneming te kijken. De horeca komt met tegoedbonnen. 

“Pay now, drink later.” Met deze slogan hoopt Café De Stad deze moeilijke tijden door te komen. Op hun facebook pagina legt eigenaar uit waarom het kopen van een waardebon van belang is. “Om deze bizarre tijd door te komen, hebben we wat hulp nodig van onze vrienden en graag geziene gasten, zoals jij. Als je een Café de Stad-tegoedbon koopt, kunnen wij het nog een tijdje uitzingen en heb je meteen wat om naar uit te kijken. Want dan ligt er straks, als het virus, de wereld én ons mooie stadje weer tot rust is gekomen, in Café de Stad een bon op je te wachten die je meteen kunt gebruiken om je favoriete biertjes te bestellen.”

Veel Utrechtse horeca-gelegenheden doen een beroep op  hun klanten om een waardebon aan te schaffen. Kijk even op de facebook-pagina van je favoriete kroeg of restaurant. We willen uiteindelijk straks ook weer bij deze ondernemers terecht kunnen.

Ook Buurten rekent op haar klanten: Nu kopen, straks buurten.

Als ondernemer ook je verhaal op De Nuk? Kijk hier.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *