Kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom

dB’s breidt uit met pop- en rockschool Backstage

Muziekschool Backstage komt naar Utrecht! Vanaf 21 juni kunnen leerlingen van iedere leeftijd terecht in dB’s voor muzieklessen op elk niveau. Gitaar, basgitaar, (elektrisch) viool, piano, akoestische gitaar (singer songwriters), toetsen, zang, rappen, drums, productie-compositie en bandcoaching behoren tot de lessen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via https://www.backstageutrecht.nl

Sinds 2005 is muziekschool Backstage gehuisvest in Zeist, met een groot aanbod van lessen van 12 enthousiaste docenten. De laatste jaren heeft de muziekschool zich meer geprofileerd als pop-rock school voor bands en singer songwriters. Jonge muzikanten wordt de gelegenheid gegeven om uit te proberen hoe het is om in een band te spelen. Hiertoe is door Backstage een methodiek ontwikkeld voor bandcoaching.

 Utrecht mist nog een echte pop- en rockschool 

Ondanks het aanbod aan muzieklessen in de stad en reeds in dB’s, mist Utrecht nog een echte pop- en rockschool met een focus op bandjes. Als muzikale broedplaats in Utrecht Zuilen breidt dB’s vanaf nu zijn aanbod uit met muzieklessen voor elk niveau en voor alle leeftijden. Met zeventien oefenruimtes, een professionele opnamestudio en concertzaal is dB’s de ultieme plek om door te stromen na de muziekles: om andere muzikanten te ontmoeten, om met de eigen band zelf een concert te organiseren of om gewoon wekelijks te oefenen. 
Kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom en kunnen direct beginnen met hun instrument naar keuze. Bij gitaar-, zang- of keyboardles kan gekozen worden voor groepsles. In deze lessen wordt, naast het leren van basisvaardigheden op het instrument, veel aandacht besteed aan samen spelen. Vanuit deze basis worden toekomstige bands opgebouwd.  

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *