Gesponsorde bijdrage

“Zomerse yoga op de weide” bij Koningshof

Foto: Noraly Roozendaal. Ontwerp: Daphna van Maarschalkerweerd.

Wie door de parken loopt, ziet nog steeds groepjes in de buitenlucht sporten en yoga oefeningen doen. Zelfs de dansschool van Karin Elich danst in de buitenlucht op de hondenspeelwei in het Zocherpark. Marjolein Starreveld was tijdens haar zelfgekozen quarantaine veroordeeld tot het geven van haar yogalessen via Zoom. Ik miste de interactie met mijn leerlingen en het weer was zo mooi dat ik besloot om mijn lessen in de kleine zijstraatjes hier in de buurt te gaan geven. Daarna volgde mijn lessen in het park. Yoga in de buitenlucht, uit nood geboren, zou wel eens een blijvertje kunnen zijn! Samen met Akke Bink-Wiegersma bedacht ik dat Koningshof een uitgelezen locatie is voor de lessen”. Marjolein geeft daar nu het hele zomerseizoen samen met Reineke van Tol “Zomerse yoga op de weide”, op vrijdag, zaterdag en zondagochtend. Aanstaande zondag is de les extra uitgebreid in verband met Internationale Yogadag. Niet alleen komende zondag op Vaderdag, maar alle dagen, zijn heren ook van harte welkom. Ik zou zeggen matje mee en na afloop nog wat mooie verse groenten meenemen van Koningshof.  

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *