Thuistips

Wat kan ik doen? Tips voor thuis

Daan Boom via YouTube/daanboom

Normaal verschijnt hier elke week een lijst met dingen die je buitenshuis kunt doen. Maar omdat alle (culturele) evenementen tot 1 juni zijn opgeschort, volgt hier een lijst met dingen die je thuis kunt doen of bekijken.

Digitale popquiz
Je kent dj St. Paul waarschijnlijk van Pop-o-Matic of Perfect Indie Disco. Maar zijn liefde voor muziek gaat verder dan alleen het draaien van platen. Hij is ook groot popquiz-fanaat. Daarom presenteert hij donderdag 2 april om 20:00 uur zijn eigen popquiz op de website van TivoliVredenburg. Meedoen is gratis.

Meer informatie is hier te vinden

Culturele Zondagen @ home
Als jij niet naar de Culturele Zondag kan, komt de Culturele Zondag naar jou toe. Voor zondag 5 april heeft de organisatie de handen ineen geslagen met het Cafe Theater Festival en Vloeken in de Kerk om vanaf 15:00 uur een boeiend programma te laten zien op hun Instragram.

Muzikale odes
Muzikant, tv-maker en cabaretier Daan Boom brengt op zijn youtubekanaal muzikale odes. Natuurlijk speelde hij een liedje voor de vakkenvullers die ervoor zorgen dat er genoeg toiletpapier in de supermarkten is, maar ook voor alle opa’s en oma’s en iedereen die gewoon thuisblijft.

Zijn kanaal is hier te vinden

Kijk naar John Coffey in de Melkweg
Niet alleen TivoliVredenburg duikt in hun archieven. Ook de Amsterdamse concertzaal De Melkweg spit door oude opnamen en kwam daarbij een show van de Utrechtse band John Coffey tegen.

De show is hier te bekijken

Bas Koppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *