Uittips

Wat kan ik doen? Tips voor thuis

DeWolff elke avond een van hun albums integraal live in TivoliVredenburg (Beeld via Flickr/Eric de Redelijkheid)

De deuren van de culturele instellingen blijven dicht. Toch zenden ze genoeg entertainment uit door middel van livestreams.

Classic Water
Na hun releaseshow meerdere keren uitgesteld te hebben, gaat het nu toch gebeuren. De Utrechtse formatie Classic Water presenteert op vrijdag 19 maart hun eerste album ‘Concrete Pleasures’. Nu kunnen ze via de livestream hun plaat vanuit Utrecht aan de hele wereld laten horen.

Meer informatie is hier te vinden.

Geschiedenisquiz
Sla je Slag is de quiz van de Salon van Weleer over veldslagen. Op zondag 21 maart is de tiende editie van deze quiz te zien via Facebook. Het enige dat ze vooraf verklappen is dat het over de Slag op de Mookerheide gaat, uit de Tachtigjarige Oorlog.

Meer informatie is hier te vinden

DeWolff marathon
Na een uitgebreide albumpresentatie, is DeWolff praktisch blijven hangen in TivoliVredenburg. Want ze spelen een serie waarin ze elke avond een album integraal uitvoeren. Tot en met maandag 23 maart, wanneer ze afsluiten met hun laatste plaat. En met een passe partout kun je de voorgaande shows ook nog terugkijken.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

ACU jubileum
ACU bestaat 45 jaar en dat vieren ze met een weekend vol livestreams. Onder andere de klassiekers Vitamine ACU en Kako Da Ne komen voorbij. En daarnaast zijn er optredens van Bongloard en Wave Crash.

Meer informatie en de livestream zijn hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *