Onze columnisten

Wat kan ik doen? Tips voor thuis

St. Paul legt de teams weer het vuur aan de schenen in zin popquiz. ©Jelmer de Haas - All Rights Reserved

De deuren van de culturele instellingen blijven dicht. Toch zenden ze genoeg entertainment uit door middel van livestreams.

St. Paul’s Popquiz
Check nog even de laatste releases en zoek de dwarsverbanden tussen alle liedjes die je hebt gehoord en videoclips die je hebt gezien. Zorg dat je vrienden dat ook doen en je hebt een team dat zich goed staande weet te houden in deze maandelijkse popquiz op donderdag 11 maart.

Meer informatie is hier te vinden

Online meet en greet
In het kader van de Boekenweek thuis kun je via de bibliotheek online schrijvers ontmoeten. Op vrijdag 12 maart kun je via Zoom het gesprek aangaan met Marcel van Roosmalen. Hij is onder andere bekend van zijn columns in NRC, bijdrages aan Studio Voetbal, podcast De Krokante Leesmap en zijn meest recente boek over zijn eigen moeder.

Meer informatie is hier te vinden

Pieces of Tomorrow
Heb je altijd al eens willen beginnen met luisteren naar klassieke muziek, maar weet je niet waar je moet beginnen? Op zaterdag 13 maart geeft Pieces of Tomorrow je een paar handvatten tijdens hun gratis livestream. Een ideaal instappunt voor iedereen.

Meer informatie is hier te vinden

Status Aparte
Met een drumstel en twee basgitaren zijn de lage frequenties goed vertegenwoordigd bij de band Status Aparte. Zorg dat je stevig zit als je hun livestream op zaterdag 13 maart bekijkt.

Meer informatie is hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *