Uittips

Waar kan ik heen? Yank, The Future is Now, Café Theater Festival try outs

Singer-songwriter Yank. Beeld via: Youtube/KİTAPÇI

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

Yank in Averechts
De muziek van singer-songwriter Yank omschrijven is lastig. Want hij combineert allerlei genres op verschillende instrumenten. Wat wel duidelijk doorklinkt zijn de Turkse roots van de liedjesmaker. Op vrijdag 21 februari speelt hij in cafe Averechts.

Meer informatie is hier te vinden.

The Future is Now #5
Op vrijdag 21 februari vindt de vijfde editie plaats van The Future is Now in de Stadsschouwburg Utrecht. Tijdens dit minifestival spelen talentvolle theatermakers korte voorstellingen op onverwachte locaties in het gebouw.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden.

Boppin’ the Rock
Rockabillyfans kunnen op zondag 23 februari weer terecht in dB’s bij Boppin’ The Rock. Dit keer staat het Duitse Smokestack Lightning op het podium. Na een periode van stilte rond de band, zijn ze weer aan het opstarten. Het voorprogramma is Possum Belly Overalls.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden.

Café Theater Festival try outs
Van vrijdag 21 tot en met woensdag 26 februari kun je op verschillende plekken in de stad naar try outs kijken van voorstellingen die tijdens de komende editie van het Café Theater Festival gespeeld worden. Op vrijdag 21 februari zijn dat The Sensitive Future in winkelcentrum Overvecht en De Verloren Stem in Eetcafé Refter.

Meer informatie is hier te vinden

Bas Koppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *