Uittips

Waar kan ik heen? Uncloud, Let’s Play, Bieb>bieb

Beeld via YouTube/Culturele Zondagen

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

Baron presenteert BenBiri
De Utrechtse band presenteert hun nieuwe album op vrijdag 14 februari in De Nijverheid. De wereldrockband, zoals ze zichzelf noemen, houdt het niet bij een optreden. Het is een releasefestival geworden. Met de mogelijkheid om vooraf een driegangendiner te eten.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Open dag Eleven
Altijd al eens binnen willen kijken bij een brouwerij? Op zondag 16 februari gooit Eleven de deuren open. En natuurlijk is er ook de mogelijkheid om te proeven wat de brouwers er allemaal maken.

Meer informatie is hier te vinden

Boekenverhuizing
Op zondag 16 februari worden alle kinderboeken van de bibliotheek op de Oudegracht verhuisd naar de nieuwe locatie op de Neude. Om al die boeken te verplaatsen zijn er nog wat extra handen nodig. Helpen met boeken verhuizen kan vanaf 10.00 uur.

Meer informatie is hier te vinden

Gamen in het theater
Voor sommige jongeren is naar gamers kijken hetzelfde als kijken naar een voetbalwedstrijd. In Let’s Play speelt theatermaker Booi Kluiving zo’n gamer. Op een dag ontdekt hij een game waardoor hij opeens veel volgers krijgt. Maar hoe ver moet je gaan om populair te blijven? Op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari komt deze virtuele wereld tot leven in Theater Kikker.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Uncloud
Op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari treden verschillende artiesten op in EKKO tijdens het Uncloud Festival. Dit zijn geen gewone optredens. Alle mogelijkheden van de ruimte worden benut.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *