Uittips

waar kan ik heen? Open Club Day, UJazzFest, TOM pakt uit

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

Bandavond in ACU
Drie bands voor 5 euro. Op vrijdag 31 januari treden Le Motat, Ziggy Splynt en Aestrid op in ACU. Een spoedcursus van alternatieve muziek uit Utrecht, zoals de bands het zelf noemen. Met alternatieve pop, altrock en postpunk.

Meer infotmatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Open Club Day
Vorig jaar konden familie en vrienden van de medewerkers van EKKO achter de schermen van het podium kijken. Dit jaar gooien ze de deuren voor iedereen open. Op zaterdag 1 februari kun je tijdens de Open Club Day een rondleiding volgen. Daarnaast speelt de band FOSS, die voor een deel uit EKKO’ers bestaat.

Dit evenement is gratis, maar geïnteresseerden moeten zich aanmelden. Dat kan hier.

UJazzFest
Jazz uit alle hoeken en gaten op Rotsoord. Op zaterdag 1 februari is daar het UJazzFest 2020. De muziek gaat alle kanten op. Van big band tot kleine ensembles. Het middaggedeelte is gratis en voor het avondprogramma moet worden betaald.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Talkshow in de Stadsschouwburg
Hoe worden astronauten voorbereid op hun ruimtereis? Op die vraag, en nog vele andere, krijgt je antwoord in de talkshow Zzzzondag! in de Stadsschouwburg. Op zondag 2 februari vertelt Midy Howard over haar bedrijf Inner Space Training. Daarnaast vertelt Beri Shalmashi over haar nieuwe kookboek en is er muziek van Robin Kester.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

TOM pakt uit
Vier jonge theatermakers van de HKU laten op zondag 2 februari in Theater Kikker zien wat ze in huis hebben. In de verschillende voorstellingen bevragen zij de wereld om zich heen. In de vier verschillende stukken gaat het over verjaardagen, de kijk van verschillende generaties op de wereld, menselijke verandering en hoe onze planeet eruit ziet voor buitenaardse wezens.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Bas Koppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *