Uittips

Waar kan ik heen? New Print, Her Majesty, Saar & Nico Rypkema

New Print in Kapitaal
Maandelijks wordt een ontwerper gevraagd om voor Kapitaal een nieuw shirt te ontwerpen. Voor het eerste shirt van 2020 was het de eer aan Isa van Weert. Op vrijdag 17 januari wordt het shirt gepresenteerd met een expositie en nieuwe muziek van Big Hare

Meer informatie is hier te vinden

Nirvana tribute
Volgens velen is de Italiaanse tribute-act Bleach! niet te onderscheiden van de echte Nirvana. Op vrijdag 17 januari brengen zij hun ode aan Kurt Cobain, Dave Grohl en Krist Novoselic in ACU.

Meer informatie is hier te vinden

Are you ready for the country?
Na lang oefenen is het zover. Op zondag 19 januari gaat het nieuwe programma van Her Majesty in premiere in TivoliVredenburg. Deze keer duikt de Nederlandse supergroep, met (ex)-leden van Daryll-Ann, Johan en Bertolf, in de countryrock.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Utrechtse kunstenaars
De foto’s van Saar Rypkema zijn wekelijks te zien op De NUK. Op zondag 19 januari gaat Saar in gesprek met haar vader Nico Rypkema. Ook geen onbekende in de Utrechtse kunstwereld. Samen gaan ze op zoek naar de overeenkomsten en verschillen in hun werk. Dit evenement is gratis te bezoeken.

Meer informatie is hier te vinden.

Cabarettalent
De finalisten van het Groninger Studenten Cabaret Festival gaan op tour. Op vrijdag 17 januari staan ze in Parnassos. Wie weet zie je hier wel de nieuwe Jochem Myjer voordat hij of zij over een paar jaar in de Stadsschouwburg staat.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *