Uittips

Waar kan ik heen? Best of 2019, 30 Seconds toernooi, Pierre et les Optimistes

Beeld via Youtube/Pierre et les Optimistes

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

Ode aan Bowie
Op vrijdag 10 januari is het vier jaar geleden dat David Bowie overleed. Daarom staat de hele avond in Café De Stad in het teken van de Britse artiest. DJ Blue Wine draait platen en video’s en de liefhebbers kunnen altijd hun verzoekje indienen.

Meer informatie is hier te vinden

De beste muziek van 2019
Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, maar in TivoliVredenburg kun je nog een keer terugkijken op de muzikale hoogtepunten van 2019. Natuurlijk komt Billie Eilish voorbij, een selectie uit de nieuwe punkbeweging uit het Vereningd Konikrijk en zelfhulpkoningin Lizzo.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

30 Seconds toernooi
Normaal speel je 30 Seconds met je vrienden, maar op zaterdag 11 januari kun je in het Filmcafé als team meedoen aan een toernooi. Met maximaal drie personen kun je kans maken op de toernooiwinst en eeuwige roem.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Vluchten uit Vietnam
Zelf een boot bouwen en dagenlang door drassig land lopen om de zee te bereiken. Op die manier lukte het schrijver Minh Vu en zijn familie om het communistische Vietnam te ontvluchten. Op zaterdag 11 januari speelt Homemade Productions de voorstelling ‘Vietnam, als niets meer rest dan vluchten…’, gebaseerd op het boek van Minh Vu in Podium Hoge Woerd.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Tour du ALS
Op zondag 12 januari speelt de Utrechtse jazzband Pierre et les Optimistes een speciaal concert in het Hofman café. Driekwart van de opbrengst door kaartverkoop gaat naar ALS Nederland. De overige 25 procent wordt gebruikt voor verzorging voor ALS-patiënten.

Dit concert is een voorproefje op de jaarlijkse Tour du ALS waarbij fietsers, hardlopers en wandelaars de Mont Ventoux beklimmen om geld op te halen.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Bas Koppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *