Op zoek naar de perfecte match

Voting at First Sight: speeddaten met kandidaat-raadslid

Als oud-deelnemer aan het televisieprogramma Married at First Sight (RTL4) weet het Utrechtse kandidaat-raadslid Simon Timmerman als geen ander hoe het kan aflopen met een ‘perfecte match’. Utrechtse stemmers kunnen zich daarom nu aanmelden voor een ‘Voting at First Sight’ speeddate om erachter te komen op hij hun ‘perfecte match’ is in het stemhokje bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.


In 2017 was Simon Timmerman te zien in seizoen 2 van het televisieprogramma Married at First Sight op RTL4. Daarin trouwde hij, als helft van het eerste homokoppel in de geschiedenis van het programma, met een onbekende. Volgens de experts van het programma zou dit een ‘perfecte match’ zijn. Mensen die hebben gekeken weten dat dat niet helemaal lukte. “Nu ik in de race ben om in Utrecht gemeenteraadslid te worden hoop ik natuurlijk dat ik in het stemhokje voor een heleboel Utrechters wel de ‘perfecte match’ ben. Ik weet als geen ander hoe vervelend en teleurstellend het is als die ‘perfecte match’ uiteindelijk toch niet zo perfect voor je blijkt te zijn” aldus Timmerman, kandidaat-raadslid voor de PvdA.

Simon in het programma Married at First Sight

Utrechters die erachter willen komen of Simon Timmerman voor hen de ‘perfecte match’ is in het stemhokje kunnen zich nu aanmelden voor een ‘Voting at First Sight’ speeddate. Dit kan per mail simon@stemopsimon.nl of door het sturen van een appje naar 06-82047808. Tijdens een fysieke, telefonische of videobel speeddate van 30 minuten mag je het kandidaat-raadslid alles vragen.

Geen onbekende
Simon Timmerman (38) is in Utrecht geen onbekende. Hij was voorzitter van de Utrechtse LHBTI+ jongerenorganisatie PANN en organisator van Roze Zaterdag 2013 in Utrecht. In januari 2020 nam hij na ruim 4 jaar afscheid als voorzitter van COC Midden-Nederland, waar hij onder andere succesvol campagne voerde voor meer regenboogvlaggen bij gemeenten tijdens Coming Out Dag en een recordaantal Regenboog Stembusakkoorden tekende bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Voor zijn vrijwilligersinzet ontving hij in april 2020 een Koninklijke Onderscheiding.  Timmerman staat op plaats 8 van de kandidatenlijst van de PvdA.

Luister hier de podcast op De Nuk van Sander Visser met Simon Timmerman.

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *