Cultuuroptimisten

Viert We Are Public Utrecht 23 februari feest?

  • Door Redactie
  • |
  • 15 februari 2019
  • |
  • 1 reactie

Team We Are Public met ambassadeurs en publieke figuren tijdens het openingsfeest in EKKO - Foto: Sebastiaan ter Burg

We Are Public Utrecht hoopt haar campagne met net zo’n goed feest af te sluiten als waarmee het begon. Maar: het feest wordt een stuk leuker als er uiterlijk 23 februari 1500 leden zijn gevonden voor het culturele initiatief. Als dat niet is gelukt, gaat We Are Public namelijk niet door in Utrecht. 

De organisatie is positief. Malou Te Wierik laat weten tevreden te zijn met de groei van het aantal leden. “We hebben vertrouwen in Utrecht dat we het gaan halen! Het moet!”

Via We Are Public kan je voor een vast bedrag van 17 euro per maand op een nieuwe manier cultuur ontdekken en beleven. Een gecureerd programma is gratis toegankelijk als je lid bent. Bijna iedere dag is iets te doen, en vrijwel alle Utrechtse theaters, concertzalen, podia, bioscopen en musea doen mee.

The Final Countdown
Op 23 februari is de grote finale van de campagne van We Are Public. Tijdens The Final Countdown in Kapitaal laat We Are Public Utrecht zien waar het voor staat: er is muziek, dans, poëzie en beeldende kunst. “Gaan we het halen? Is het feest of wordt het een eindsprint? Hier komt hoe dan ook alles samen, dus we zetten op die dag zetten we Kapitaal op z’n kop.” 

Zeefdrukker Harmen Liemburg zal een Artist Talk houden, en Danique Carmen Kivit en Joost Oomen zullen voor poëtische teksten zorgen. Dyar zal een muzikale mix van arabische volksmuziek, jazz en hip hop uit Lombok ten gehore brengen, en het duo De Witte Kunst zal ook hun muziek laten horen. Johan Gijsen van Le Guess Who is de DJ van de avond.

Lid worden
Dat dus allemaal op 23 februari in Kapitaal, vanaf 20:00. Entree is uiteraard gratis voor We Are Public-leden, niet-leden betalen €7. Lid worden kan hier.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

1 reactie

  • pieter schreef:

    Vreemd dat dit initiatief niet groots wordt onthaald in Utrecht. Zou jammer zijn als die 1500 leden niet worden gehaald. Ik doe mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *