Utrecht onze stad

Utrechts studentenkoor zingt samen in quarantaine

Dekoor Close Harmony is een Utrechts studentenkoor (bekend van o.a. optredens met Damien Rice, DI-RECT en The Rolling Stones) dat door het coronavirus en de thuisisolatie even niet meer samen kan zingen. Hun wekelijkse repetities en concerten zijn afgelast. Ze missen elkaar en de muziek en hebben daarom een oplossing gevonden: samen zingen in quarantaine met behulp van digitale media. Fysiek samen zijn gaat niet meer, maar verbinding zoeken wel.

Met “Send Me On My Way” kunnen ze elkaar weer even vinden. Individuele stemmen, opgenomen in de woonkamer, keuken of achtertuin, met een professionele microfoon of gewoon een mobieltje, versmelten in een nieuw project. De creatieve leden Lukas Arts en Jos Mulkens hebben hun montage- en mix-skills ingezet om hun stemmen samen te brengen.

De boodschap van De Koor: “Muziek helpt ons om elkaar, maar hopelijk ook anderen, even te raken en een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. Met onze video willen wij zoveel mogelijk mensen bereiken om te zeggen: Hou vol, het komt goed.”

Kijk, luister en geniet hieronder.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *