Opbrengst gaat naar de Namasté Foundation

Het grote jurken-event in de Nicolaikerk: vrouwen helpen vrouwen!

Op dinsdag 27 september van 17.00 tot 21.00 uur vindt in de Klaas het grote jurken-event (ook voor de kleinere maten!!) plaats.

Wat en hoe? 

Neem jurken mee die je niet meer draagt en die je wel kwijt wilt. Het moeten goede jurken zijn, draagbaar, schoon en geen gaten. Omdat iedereen dat doet, zullen er diverse jurken komen te hangen. Die jurken kun je kopen voor €15 per jurk. Truien en andere bovenstukken kunnen ook worden ingebracht. Die kosten €10,- per stuk.

De opbrengst gaat naar een goed doel: Namasté Foundationeen organisatie die investeert in opleiding en ondernemerschap voor vrouwen in Nepal. De vrouwen ontvangen training en een kleine lening waarmee hen de kans wordt geboden om op eigen kracht een toekomst voor zichzelf, hun kinderen en de gemeenschap op te bouwen.

Voor wie? 

Women only! Neem zussen, buurvrouwen en vriendinnen mee, iedereen is welkom. Zeg het voort!! Je kunt gewoon spontaan komen of je meldt je aan via een e-mailberichtje op bij Riekie Hoek. Voor een drankje en een nootje wordt gezorgd.

Redactie

Eén reactie

Reageren
  1. Mooi initiatief. Zou het een idee zijn, om vrouwen, die een U-pas kunnen laten zien, korting te geven? In veel kringloopwinkels betaal je bij lange na geen Euro 15,- voor een jurk. En zeker nu, nu de prijzen van energie en boodschappen de lucht in vliegen, zijn juist de minima hard geraakt. Indien deze korting verstrekt word, dient deze happening niet 1, maar 2 goede doelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *