Thuistips

Wat kan ik doen? Tips voor thuis

DeWolff elke avond een van hun albums integraal live in TivoliVredenburg (Beeld via Flickr/Eric de Redelijkheid)

Normaal verschijnt hier elke week een lijst met dingen die je buitenshuis kunt doen. Maar omdat alle (culturele) evenementen tot 1 juni zijn opgeschort, volgt hier een lijst met dingen die je thuis kunt doen of bekijken.

Tante Joke Karaoke vrijmibo
De Tante Joke Karaoke band dacht aan een karaokeshow via internet, maar dat zit er helaas niet in. Daarom maakt het dj-team van de band jouw vrijmibo leuker met een speciale livestream.

Meer informatie is hier te vinden

Vitamine ACU
Tijdens de vaste disco van ACU krijg je de aanbevolen hoeveelheden vitamine A(lternative), E(lectronica), F(unk), I(ndie), R(eggae), P(unk), H(ip- Hop) binnen. Ze zorgen er dus voor dat je ook thuis muzikaal gezond kunt blijven.
Meer informatie is hier te vinden.

WOLFF-cast
De Utrechtse band DeWolff presenteert hun nieuwe plaat op zaterdag 18 april. Dit zouden ze eigenlijk tijdens Record Store Day doen, maar dat gaat niet door.  Het alternatief wordt een waar streaming spektakel. Vanuit hun eigen studio treden meerdere bands op en praten ze over de studio, touren en hun eigen verblijf in quarantaine.

De stream is vanaf 12:00 uur te volgen op het youtubekanaal van de band

One man band
Een dag met alleen maar optredens van eenmansbands in het kleine zaaltje van dB’s, dat was het idee. Om de pijn een beetje te verzachten doet eenmansband Robbing Banks een livestream op zondag 19 april.

Meer informatie is hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *