Thuistips

Wat kan ik doen? Tips voor thuis

Black Sun Empire via YouTube/FaceCulture

Normaal verschijnt hier elke week een lijst met dingen die je buitenshuis kunt doen. Maar omdat alle (culturele) evenementen tot 1 juni zijn opgeschort, volgt hier een lijst met dingen die je thuis kunt doen of bekijken.

Hofman live sessies
Normaal spelen er band op zaterdagavond in het Hofman Café. Wat nu? De oplossing is een wekelijkse livestream. Op zaterdagavond streamen twee muzikanten of bands een optreden vanuit hun eigen huis. Aanstaande zaterdag 11 april zijn dat Esther de Jong en Irrelephant.

Meer informatie is hier te vinden

Dansen in de woonkamer
Met ballroom blitz kun je in je eigen huiskamer social distance dansen op de lekkerste harde nummers. Op zaterdag 11 april komen de dj’s van deze alternatieve disco weer digitaal naar je toe.

Voor meer informatie kun je mailen naar ballroomblitzatdbs@gmail.com en kijken in het facebookevenement

Drinking apart together
Brouwerij Oproer houdt op zondag 12 april een proeverij op afstand onder de naam Drinking Apart Together. Via een livestream op facebook kan iedereen meekijken met een rondleiding door de brouwerij en eventueel achteraf vanuit huis meedoen met de proeverij.

Meer informatie is hier te vinden

Black Sun Empire livestream
Vanuit de studio in Utrecht knalt de drum and bass van Black Sun Empire zo jouw huiskamer in. Op vrijdag 10 april streamt het drietal een dj set via Twitch.

De livestream is hier te vinden

Zzzzzondag! podcast
Presentatoren Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken willen hun publiek er graag op wijzen dat hun maandelijkse talkshow Zzzzzondag! in de stadsschouwburg als podcast te beluisteren is.

De podcast van Zzzzzondag! is hier te vinden

Bas Koppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *