Thuistips

Wat kan ik doen? Tips voor thuis

SULTAN. is dit weekend te zien op de livestream vanuit dB's (beeld via Youtube/musicofsultan)

We moeten nog steeds thuisblijven. Gelukkig zijn er veel dingen te zien en te doen die de woonkamer een stuk aangenamer maken.

Avondklokshow
Om de zaterdagavonden wat leuker te maken besloot cabaretier Oscar Kocken om De Avondklokshow in het leven te roepen. Vanuit zijn huis in Utrecht interviewt hij vanaf 21.00 uur bekenden en onbekenden. Over hun werk of gewoon over wat ze kwijt willen.

Meer informatie is hier te vinden

Clash of the Titans-finalisten
Ook dit weekend staan er weer bands in dB’s die eigenlijk in de finale van The Clash of the Titans de strijd met elkaar aan zouden gaan. Op vrijdag 26 februari speelt rockband SULTAN. en op zondag 28 februari synthpop-act GUNYAMA.

Meer informatie is hier te vinden

Walk the (on)Line
TivoliVredenburg bedacht vorig jaar Walk The Line zodat ze toch nog concerten konden organiseren. Nu het gebouw helemaal gesloten is, komen ze met een online versie. Dj St. Paul neemt je mee door het gebouw voor vier korte concerten vanuit de verschillende zalen in het pand.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Raamtentoonstelling
Al een aantal weken hangen er portretten van bewoners van de Rivierenwijk achter de ramen van het Volksbuurtmuseum in Wijk C. Ze waren eigenlijk voor de tentoonstelling ‘Je mag binnenkomen’, maar die is door omstandigheden veranderd in ‘Je mag buiten blijven’. Wanneer je de QR-code naast de foto scant, hoor je het verhaal van de afgebeelde persoon.

Meer info is hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *