Thuistips

Wat kan ik doen? Tips voor thuis

SiNNiWAVi (beeld via Youtube/takeover)

Normaal verschijnt hier elke week een lijst met dingen die je buitenshuis kunt doen. Maar omdat alle (culturele) evenementen zijn opgeschort, volgt hier een lijst met dingen die je thuis kunt doen of bekijken.

De Mark en Vic podcast
De in Utrecht wonende muzikanten Vic Willems en Mark Lohman (moon moon moon) maken op het moment niet zoveel mee. Maar dat weerhoudt ze er niet van om te bespreken wat ze allemaal wel doen. Dat doen ze in hun eigen podcast.

De podcast is hier te beluisteren

De DOMcast
Kom meer te weten over de geschiedenis van Utrecht met deze podcast. Een aantal geschiedenisstudenten van de universiteit duiken in het verleden van de stad. In de komende afleveringen duiken de makers in de bijzondere geschiedenis van een voormalig studentenhuis aan de Voorstraat.

De podcast is hier te beluisteren

Anderhalvemetersessies
Cafe Averechts is een plek waar veel muziek wordt gemaakt. Nu het café gesloten is, nemen ze er Anderhalvemetersessies op.

De sessies zijn hier te bekijken

Digitale clubavond
Normaal nodigt 3voor12 Utrecht elke laatste donderdag van de maand drie bands uit om op te komen treden in dB’s. Een goede manier om nieuw talent te ontdekken. Op donderdag 24 mei komen ze met een digitale variant van hun clubavond, met optredens van de band Prescot Molly en de Nieuwegeinse rapper SiNNiWAVi.

Meer informatie is hier te vinden

Bas Koppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *