Uittips

Waar kan ik heen? Utregticana, Saturday sessions, Openingsweekend Logman

Van Piekeren en Iris Penning.

Er mogen weer voorstellingen worden gegeven met publiek. Vandaar dat de uittips op De Nuk weer terug zijn.

Fume in ’t Oude Pothuys
De Utrechtse band Fume laat op vrijdag 31 juli nieuw werk horen in ‘t Oude Pothuys. De arrangementen zijn aangepast aan een zittend publiek. Maar het is zeker geen achtergrondmuziek geworden.

Meer informatie is hier te vinden

Utregticana met Iris Penning
Utregticana is weer terug in de Kargadoor. Voor deze editie heeft Jan van Piekeren zangeres Iris Penning uitgenodigd. Op deze avond krijg je twee optredens. Bovengronds opent de gastheer het bal op vrijdag 31 juli. Na zijn show speelt Iris Penning in de werfkelder van de Kargadoor.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Openingweekend Logman
Kunstenaars Anna Reerds, Florens Kool, Koen Schriever en Timothy Voges zouden dit jaar samen met Logman meedoen aan de This Art Fair. Maar die gaat helaas niet door. Daarom zijn hun werken te zien bij Logman. Op vrijdag 31 juli begint het doorlopende openingsweekend.

Meer informatie is hier te vinden

Saturday sessions
Vanaf zaterdag 1 augustus zijn er elke week bijzondere dingen te doen bij de stadsschouwburg. Van een speciale barbecue tot ijsproeverij. Ook is er een taalcafé en een luisterbar, waar je juist niet hoeft te dansen.

Meer informatie is hier te vinden

Platenbeurzen in de open lucht
Het hele weekend kun je je platencollectie aanvullen. Op zaterdag 1 augustus houdt online radiostation Stranded FM een platenbeurs op het Paardenveld. En op zondag 2 augustus staan er namens organisator Variaworld kramen met LP’s op het Janskerkhof.

Meer informatie is hier en hier te vinden

Bas Koppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *