Uittips

Waar kan ik heen? Stadscamping RAUM, De Nachttafel, Walk the Line World

Beeld: Sebastiaan ter Burg/Wikimedia

Er mogen weer voorstellingen worden gegeven met publiek. Vandaar dat de uittips op De Nuk weer terug zijn.

De Grote Festival Popquiz
Veel mensen hadden deze maanden graag hun tentje op een festivalcamping opgezet en een heel weekend naar bands gekeken. Om het leed van alle afgelaste festivals iets te verzachten bedacht dj St. Paul een grote digitale festivalquiz die op donderdag 16 juli wordt gespeeld.

Meer informatie en de livestream zijn hier te vinden

Openingsweekend stadscamping RAUM
De stadscamping bij RAUM gaat weer open. Op vrijdag 17 juli begint het openingsweekend vol muziek en activiteiten. Van bands en dj’s tot skateworkshops en natuurlijk een campingdisco en een kampvuur.

meer informatie is hier te vinden

Verrassingsfilm in de bieb
Je weet nooit wat je krijgt bij de verrassingsfilm in de bieb op de Neude. Op woensdag is het het genre thriller, science fiction of fantasy. Op zaterdag feelgood, romantisch of comedy en op zondagmiddag draaien ze een kinderfilm.

Meer informatie is hier te vinden.

De Nachttafel
Reserveer een tafel voor vier personen en je zit de hele avond geramd. Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juli kun je in het filmcafé twee dagen nachttafelen. Geniet met vier personen en een drankje van fijne muziek.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Walk the Line World
Tijdens Walk the Line loop je met een groep van 30 mensen door TivoliVredenburg. De rondleiding stopt in vier verschillende zalen waar vier verschillende bands optreden. Op zaterdag 18 juli is een speciale editie met muziek van over de hele wereld waarbij Boka de Banjul, Amsterdams Andalusisch Orkest & Salah Edinne Mesbah, Conjunto Papa Upa en Arp Frique & Family optreden.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Bas Koppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *