Uittips

Waar kan ik heen? Smartlappenfestival, What You See, Pieces of Tomorrow festival

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

Vrijmibo bij Vandestreek
Vandestreek maakt goed gebruik van hun nieuwe proeflokaal. Deze week kun je er namelijk naar de grootste vrijdagmiddagborrel van Overvecht. Op vrijdag 15 november kun je weer vieren dat de week erop zit en het weekend begint.

Meer informatie is hier te vinden


Smartlappenfestival

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 november wordt er weer heel wat gezongen (en misschien ook wel een traantje gelaten) tijdens het Smartlappenfestival. Voor de 29e keer worden er door de hele binnenstad smartlappen gezongen. En dat allemaal onder het motto ‘in Utreg doen we ’t samen’.

Het hele programma is hier te vinden

What you see Festival
Tijdens het What You See festival staan vragen rond gender en identiteit centraal. Gedurende het festival zijn er verschillende theatervoorstellingen te zien, worden er films vertoond en zijn er speciale avonden in zalen als EKKO.

Meer info en het hele programma zijn hier te vinden

Klassiek op het Domplein
Op vrijdag 15 november speelt de Utrechtse muzikant Jacob Job Roggeveen een speciaal concert op het domplein. Tijdens zijn optreden zorgt Keys Of Light voor een bijzondere lichtshow waarin de Dom centraal staat. Dit concert is gratis te bezoeken.

Meer informatie is hier te vinden


Pieces of Tomorrow festival

In TivoliVredenburg zijn klassieke muziek en pop dichter bij elkaar gekomen. Tijdens het piecees of tomorrow festival op zaterdag 16 november kun je van klassieke muziek genieten, maar je hoeft er niet in pak naartoe en je mag je biertje gewoon mee de zaal in nemen. Daarnaast is er in andere zalen ook veel mooie muziek te horen.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden.

Bas Koppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *