Uittips

Waar kan ik heen? Rabo open winter stage, Zomaar op zaterdag, Café De Stad

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

Rabo open winter stage
Op vrijdag 3 tot en met zondag 5 januari kun je in Het Gegeven Paard in TivoliVredenburg genieten van gratis optredens op de Rabo Open Stage. Het hele weekend lang staan er optredens gepland. Van folk tot hiphop, alles komt voorbij.

Dit evenement is gratis te bezoeken. Meer informatie is hier te vinden

Yallah! Yallah!
In EKKO kun je het jaar beginnen met klanken uit het midden oosten en dabkes, een traditionele cirkeldans. Op vrijdag 3 januari komt het dj-team van Yallah! Yallah! weer met hun moderne en traditionale Arabische popmuziek naar EKKO.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden.

Clash of the Titans voorronde #3
De derde voorronde van bandwedstrijd Clash of the Titans vindt plaats in dB’s op zaterdag 3 januari. Vier bands staan klaar om publiek en jury te overtuigen van hun muzikale kracht. De grote vraag is wie er door mag naar de grote finale.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Zomaar op zaterdag
Je weet nooit wat je krijgt. En dat is het leuke van Zomaar op Zaterdag. In de bibliotheek treden Utrechtse talenten op. En dat kan gaan van lezing tot theater tot muziek. Het is altijd een verrassing.

Dit evenement is gratis te bezoeken. Meer informatie is hier te vinden.

Stathe Sessie: The Meadows
Ook in 2020 is er iedere zaterdag livemuziek in eetcafe Stathe. De eerste band die dit jaar op het podium staat zijn The Meadows. Na twee jaar in de oefenruimte zijn ze klaar om te laten zien wat ze kunnen.

Dit evenement is gratis te bezoeken. Meer informatie is hier te vinden

Café De Stad: Blue Grass Boogiemen

Ook dit jaar speelt deze geweldige band in café De Stad, geheel gratis en vrijblijvend toegankelijk. Zondagmiddag om 15.00 uur.

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *