Uittips

Waar kan ik heen? Popronde, Adam Warrak, Beware of Banshees

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

Popronde 2019
De Popronde is weer in de stad. Op donderdagavond 10 oktober kun je op veel plekken kijken naar opkomende bands. De locaties liggen soms ver uit elkaar, dus het is het handigst om op de fiets te gaan. Of gewoon een kroeg te zoeken waar bandjes spelen en daar het hele programma te bekijken. Wie weet kom je wel een band tegen die over een paar jaar in TivoliVredenburg staat.

Meer informatie is hier te vinden


Nederlandstalige muziek in cafe De Stad

De zomer is weer voorbij. Dat wordt in cafe de stad extra duidelijk tijdens ‘T Is Weer Voorbij Die Mooie Zomer’. Verschillende artiesten staan op zondagmiddag 13 oktober op het podium om daar Nederlandstalige liedjes uit de jaren 60, 70 en 80 te spelen. Niet alleen standaard werk, maar ook vergeten pareltjes.

Meer informatie is hier te vinden


Syrische singer-songwriter

Vier jaar geleden vluchtte Adam Warrak vanuit Syrie naar Nederland. De singer-songwriter ging hier verder met wat hij in zijn thuisland deed, liedjes schrijven. Op vrijdag 11 oktober staat hij in de Club Nine van TivoliVredenburg. Het voorprogramma wordt verzorgd door de Syrische muzikanten van het NARD trio.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Opera in Bartholomeus Gasthuis
Op zondag 13 oktober zingt het Stadhuiskoor de komische opera King Arthur. Dit doen zij in het Bartholomeus Gasthuis tijdens het Concert met de Hoed. De toegang is gratis.

Meer informatie is hier te vinden

Beware of Banshees
Een avond vol female powered garagerock. Op zondag 13 oktober kun je in cultureel centrum Moira luisteren en dansen bij verschillende bands die allemaal twee overeenkomsten hebben. De versterkers staan lekker hard en er zitten vrouwen in de band.

Meer informatie is hier te vinden.

Bas Koppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *