Uittips

Waar kan ik heen? Perfect Indie Disco, Stomend Bierfestival, De Nieuwe Nachtmis

Op twitter is cabaretier, schrijver en presentator Oscar Kocken zijn eigen talkshow gestart

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

Perfect Indie Disco
Een popquiz, twee optredens en een dansavond. Het is weer tijd voor de jaarlijkse Indie-hoogmis in EKKO. Dit gebeurt allemaal onder bezielde leiding van dj St. Paul. Verwacht de beste indie-hits van het jaar en natuurlijk uit alle voorgaande jaren. En dat is niet alles. Er is ook een popquiz, optredens van Donna Blue en Rats on Rafts en een oudejaarsconference. Hier kun je je nog snel fit dansen voor de kerstdagen.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Kerstkoor
Het koor Bird Pack luidt op zondag 22 december op verschillende plekken de kerstvakantie in. Ze beginnen om 13.00 uur bij Hofman Café. Daarna zijn ze om 16.00 uur te zien in Het Gegeven Paard bij TivoliVredenburg. Het repertoire bestaat, hoe kan het ook anders, uit kerstliedjes.

Meer informatie is hier te vinden

Bierfestival
Op vrijdag 20 december kun je in het Spoorwegmuseum verschillende bieren proeven tijdens Het Stomend Bierfestival. Tussen de nostalgische treinen staan verschillende brouwerijen van dichtbij en ver weg. Na dit festival weet je vast welk bier goed past bij het aanstaande kerstdiner.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Alle Tijd
Schrijver Ronald Giphart komt op zaterdag 21 december in de Utrechtse Boekenbar vertellen over zijn laatste boek. Vanaf 14.00 uur wordt hem de hemd van het lijf gevraagd. Dit evenement is gratis te bezoeken.

Meer informatie is hier te vinden

De Nieuwe Nachtmis
Veel mensen bezoeken op kerstavond een nachtmis. In TivoliVredenburg kun je naar De Nieuwe Nachtmis. Onder leiding van presentator Oscar Kocken komen verschillende gasten voorbij. Schrijver Adriaan van Dis vertelt een alternatief kerstverhaal, er is muziek van Jeangu Macrooy en Rainbow Gospel Singers en journalist Hasna El Maroudi doet een voorspelling over 2020.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Bas Koppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *