Uittips

Waar kan ik heen? Parasite, Open Art Weekend, Irrelephant

Er mogen weer voorstellingen worden gegeven voor 30 man publiek. Vandaar dat de uittips op De Nuk weer terug zijn.

Uncommon Ground
De Utrechtse conservatorium studenten van de opleiding Musician 3.0 houden op donderdag 9 juni hun Uncommon Ground festival online. Het programma is zeer uitgebreid met onder andere een talkshow, een luisterfilm en speciale composities.

Meer informatie is hier te vinden

Parasite
Het terras van het Filmcafé was al open. En er kunnen ook weer films gekeken worden. Op vrijdag 12 juni kun je kijken naar Parasite. De Koreaanse film was de grote verrassing bij de Oscars dit jaar.

Meer informatie is hier te vinden

Irrelephant
Ook bij Back & Fourth begint het programma met live muziek weer langzaam op te starten. Op zaterdag 12 juni speelt Irrelephant in het café. Vooraf moet je een tafel reserveren om bij de show aanwezig te zijn. Van het geld dat je betaalt, gaat een deel naar de artiest.

Meer informatie is hier te vinden

Open Art Weekend
Van 12 tot en met 14 juni is er veel kunst te zien in Utrecht. Tijdens het Open Art Weekend laten galeries, kunstruimten en kunstenaars zien wat ze in huis hebben.

Meer informatie is hier te vinden

Zoom-o-Matic
Na de langste onderbreking in de geschiedenis van Pop-o-Matic, staat dj St. Paul weer achter de draaitafels. Helaas zit dansen in TivoliVredenburg er nog niet in. Vandaar dat de editie van donderdag 9 juni is omgedoopt tot een virtuele versie via Zoom. Vanaf 21.00 uur dansen bij je laptop.

Meer informatie is hier te vinden

Bas Koppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *