Uittips

Waar kan ik heen? Muddy Grease, Jazz Archipel, Kerstmarkt in de Twijnstraat

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

Muddy Grease
De eerste ep van de Utrechtse band Muddy Grease komt uit op 13 december. Om de release van Dusk//Dawn te vieren, speelt de band op vrijdag 13 en zaterdag 14 december in ONDERBUIK. Elke avond spelen ze twee shows, om 20.00 en om 22.30.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Clash of the Titans
Bandwedstrijd Clash of the Titans gaat weer van start. Op zaterdag 14 december is de eerste voorronde in dB’s. Aanstormende bands kunnen hier alles laten zien wat ze in huis hebben en worden beoordeeld door een vakkundige jury.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Jazz Archipel in Het Wilde Westen
Ze waren het hoogtepunt van het Transition-festival. En nu speelt de Utrechtse Jazz Archipel (foto) op zondag 15 december in de theaterzaal van Het Wilde Westen. Liefhebbers zijn zeer enthousiast over de muzikanten en de muziek die zij spelen.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Kerstmarkt Twijnstraat
Op zondag 15 december is er weer de jaarlijkse kerstmarkt in de Twijnstraat. Met 125 kramen zou dit zomaar de grootste van Utrecht kunnen zijn. Op de markt zijn veel unieke producten te koop. En De Bierverteller presenteert ‘Bowlerhat’, het bier dat zij in samenwerking met brouwerij Eleven hebben gebrouwen.

25 jaar Parnassos
Het cultuurcentrum van de Universiteit Utrecht bestaat dit jaar 25 jaar. Dat vieren ze met een festival. Tot en met zaterdag 14 december zijn er in het gebouw aan de Kruisstraat verschillende voorstellingen te zien. Van zang en dans tot exposities.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Bas Koppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *