Uittips

Waar kan ik heen? Met De Nuk het Weekend In, Bring Your Own Beamer, Centraal Live

Er is weer van alles te doen in Utrecht.

Talkshow in de bibliotheek
Op vrijdag 25 september kun je weer met De Nuk het weekend in, in de bibliotheek. Tijdens deze editie van de talkshow komt onder andere Arthur Japin praten over zijn nieuwste roman.

Meer informatie en de gratis reservering zijn hier te vinden

The secret jazz club
Zo geheim is deze club ook weer niet. Op zondag 27 september zijn ze te zien in BUNK hotels. Tussen de nummers door praten de muzikanten over muziek en wat ze inspireert.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier en hier te vinden

Bring Your Own Beamer
Tijdends Bring You Own Beamer zijn er op zaterdag 26 september zo’n 40 verschillende artiesten te zien verspreid over de binnenstad. Allemaal met bijzondere performances die natuurlijk gepaard gaan met projecties.

Meer informatie is hier te vinden

Centraal live
Op anderhalve meter en toch intiem. Dat is het idee achter Centraal Live, de concerten in de tuin van het Centraal Museum. Op zaterdag 26 is hier soulzangeres Shirma Rouse te zien samen met pianist Jan Willem van Delft.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Utrecht aan de Singel
De Singel is weer rond. Dus voor het Utrechts Archief een mooie gelegenheid om te laten zien hoe het verleden en de toekomst van het water rond de binnenstad eruit ziet. Zo zijn er portretten gemaakt van mensen die leven bij het water en is er een panorama met de situatie uit 1859

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *