Uittips

Waar kan ik heen? Heavy Whipped Cream, De Doorloopshow, Campingdisco

Van Piekeren vrijdagavond in De Kargadoor.

The Big Lebowski
Het is mooi weer, dus dan kun je ook buiten een film kijken. Op vrijdag 26 juni kun je vanaf het terras van het filmcafé kijken naar de klassieker The Big Lebowski.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Vrijmibo
Bij Zihmic theater Stefanus kun je op vrijdag 26 juni je weekend beginnen met een optreden van de band Heavy Whipped Cream. Ze halen hun inspiratie vooral uit de jaren 60. De vrijmibo is gratis te bezoeken, maar reserveren is verplicht.

Meer informatie over de band en het reserveren is hier te vinden

De Doorloopshow met Jan van Piekeren
Jan van Piekeren heeft zijn Haagse vriend en collega-liedjesschrijver Hans Vandenburg, bekend van Gruppo Sportivo, weer naar Utrecht gehaald. Samen spelen ze op vrijdag 26 juni in de Kargadoor. Ze spelen twee shows, een om 20.00 uur en een om 21.00 uur.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Campingdisco bij dB’s
Omdat naar de  disco op de camping gaan er niet echt in zit, heeft dB’s besloten zelf maar zo’n disco avond te organiseren. Op zaterdag 27 juni vanaf 17.00 uur kun je in je campingsmoking komen relaxen.

Meer informatie is hier te vinden

Stadsstrand Jongerius
Niet alleen Oog in Al heeft een eigen stadsstrand. Ook verderop bij Villa Jongerius ligt 1000 vierkante meter zand. Bij de ingang zijn ook verschillende spellen te krijgen en er is ook een terras om van een drankje te genieten.

Meer informatie is hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *