Uittips

Waar kan ik heen? Fab Friday, What we leave behind, Kattekwoad

Still uit de trailer van 'What we leave behind'. Beeld: YouTube.

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

Fab Friday
Je weekend begint fabuleus bij Lebowski. Natuurlijk kun je hier ook gewoon komen borrelen op vrijdagmiddag. Maar vanaf 18.00 uur staat het dj-team voor je klaar om het tempo van de muziek langzaam op te voeren, waardoor je dansend het weekend in gaat.

Meer informatie is hier te vinden

Test je popkennis
Normaal op donderdag, maar bij uitzondering op vrijdag 22 november. De popquiz van Three Imaginary Boys in TivoliVredenburg neemt je mee door de hele popgeschiedenis. Verwacht geen standaardquiz waarbij je alleen maar de titel van het liedje en de uitvoerende artiest raadt, maar leg interessante dwarsverbanden en ga voor de eerste plek. Of de poedelprijs.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden


What we leave behind

Grote veranderingen in de toekomst, hebben hun wortels in het verleden. Dat is het thema van de voorstelling ‘What we leave behind’. En dit hoeven niet eens grote veranderingen te zijn. Kleine acties kunnen op de lange termijn veel teweeg brengen. De voorstelling is op vrijdag 22 en zaterdag 23 november te zien in Theater De Paardenkathedraal.

Meer informatie is hier te vinden.

Improvisatietheater
Ook deze maand speelt theatergezelschap Kattekwoad weer een voorstelling in Hofman Café. Op zondag 24 november staan ze weer op het podium. Wat het wordt, weten zij zelf ook nog niet. Alles wordt ter plekke bedacht in de snelle geïmproviseerde scenes.

Meer informatie  is hier te vinden


Opname Brexitpodcast

Journalist Tim de Wit en historicus Arend-Jan Boekestijn maken al een tijdje een brexit podcast voor radio 1. Op zaterdag 23 november nemen zij een aflevering op in café The Florin op de Nobelstraat. Toegang is gratis, maar je moet je wel aanmelden.

Alle informatie over de podcast en het aanmelden is hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *