Uittips

Waar kan ik heen? EKKO, Maanfestival, Utrecht Tapt

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

Vakantie in EKKO
Als je niet op vakantie gaat, kun je in EKKO toch een beetje weg. Dit weekend vlieg je met de EKKOnomy class naar Miami. De hele nacht hoor je de beste wave, italo disco en eighties synthpop. Er is geen voorverkoop, alleen kaarten aan de deur.

Meer informatie is hier te vinden.

Maanfestival
Omdat het 50 jaar geleden is dat Neil Armstrong als eerste mens voet zette op de maan, houdt Sonnenborgh op vrijdag 12 juli een klein festival. In de sterrenwacht kun je naar muziek luisteren, lezingen bezoeken of maancocktails drinken in het 60s-cafe.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden.

Tusky in Stathe
Het wordt dringen bij Tusky in Stathe. Dat is zeker. Honderd man kunnen aanwezig zijn bij het optreden op vrijdag 12 juli van de punkrockers in het café in de Rozenstraat. Het optreden is gratis, dus op tijd voor de deur staan is het enige wat je kunt doen om erbij te zijn.

Meer informatie is hier te vinden.

Cold Case in Slot Zuylen
De dag dat de wapencollectie uit Slot Zuylen werd gestolen, is nog altijd een donkere dag in de geschiedenis van het slot. Tijdens de rondleiding vertellen de gidsen wat er die nacht is gebeurd. En hopen ze dat ze met het publiek meer informatie kunnen verzamelen over de roof.

Meer informatie is hier te vinden.

Speciaalbier festival
Tijdens het Utrecht Tapt festival kun je in het Juliapark speciaalbier proeven. Er zijn zowel lokale als internationale brouwerijen die hier laten zien wat ze maken. Op zaterdag 13 juli is de festivaldag en op zondag 14 juli de familiedag.

Kaarten voor de verschillende dagen zijn hier te koop

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *