Uittips

Waar kan ik heen? Draadloos, Duurzaamheidsdoolhof, Open Atelierroute

Brand Ares treedt op bij het Duurzaamheidsdoolhof.

Er zijn weer leuke dingen te doen dit weekend.

HKU graduation show Fine Art
Het afstuderen van de HKU studenten ging dit jaar anders dan normaal. Opeens moesten zij hun werken thuis maken in plaats van in een atelier. In de expositie If Not Now staat daarom de vraag centraal over hoe onze instituties moeten werken aan een structurele visie op de toekomst.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Draadloos
De Brabantse cabaretier Marlon Kicken staat op vrijdag 9 oktober met zijn voorstelling Draadloos in het Werftheater. Waarom Draadloos? Omdat hij af en toe de rode draad kwijt is en niet precies weet wanneer hij ‘m weer op moet pakken.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Duurzaamheidsdoolhof in het Wilhelminapark
Na een eerste editie in het Griftpark komt het mobiele Duurzaamheidsdoolhof op zaterdag 10 oktober naar het Wilhelminapark. In het doolhof zijn verschillende acts te zien. Waaronder Brand Ares met hun akoestische stadionrock.

Meer informatie is hier te vinden

Homemade Market Mariaplaats
Verschillende makers bieden hun producten aan tijdens de Homemade Market op de Mariaplaats op zaterdag 10 oktober. Van zelfgebakken taart tot kunst.

Meer informatie is hier te vinden

Open Atelierroute
Op zondag 11 oktober vindt de Utrecht Atelierroute plaats. Op 87 locaties kunnen bezoekers kijken naar werken van verschillende kunstenaars. Van teken- en schilderwerk tot toegepaste kunst en design, bijna alle vormen komen aan bod.

Meer informatie is hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *