Uittips

Waar kan ik heen? Pablo Discobar, Jazz op tilt, Warm at Heart

Beeld via Facebook

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

Warm at Heart
Met een wasrek of koffiezetapparaat kun je prima muziek maken. Dat bewijzen de heren van Stopcontact. Op vrijdag 29 november staan ze in de Stadsschouwburg. Hun voorstelling ‘Warm at Heart’ gaat over eenzame mannen. En die huisraad die als instrumenten dienen zijn ook het decor waarin alles zich afspeelt. Met humor en nummers uit de Amerikaanse jazztraditie leggen zij de tragiek van de man bloot.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Pablo Discobar in TivoliVredenburg
Pablo Discobar is jarig! En dat vieren ze op zaterdag 30 november in TivoliVredenburg. En wie jarig is deelt uit, dus staan de Amerikaanse dj Paul Johnson en Duitse Cinthie achter de draaitafels. En natuurlijk zijn de heren van Pablo Discobar ook aanwezig op het feestje.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

The Sound of One Computer Thinking
Dagelijks maken we gebruik van onze smartphone en computer. Soms beïnvloedt het de keuzes die je maakt. Over die keuzes gaat de tentoonstelling ‘The sound of one computer thinking’, te zien bij Impakt.

Meer informatie en kaartverkoop zijn hier te vinden

Jazz op tilt
Op zondag 1 december is er niet zomaar een editie van Jazz op tilt in cafe Tilt!, maar een speciale waarin de muziek van Nina Simone centraal staat. Vanaf 21.00 begint dj Double J en om 21.30 speelt de band. Toegang is gratis.

Meer informatie is hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *