Uittips

Waar kan ik heen? Disco Drinking, Tineke Postma Bloom Trio, Zzzzzondag

Beeld: Sebastiaan ter Burg/Wikimedia

Er mogen weer voorstellingen worden gegeven voor 30 man publiek. Vandaar dat de uittips op De Nuk weer terug zijn.

Disco Drinking
Dat de horeca weer open mag, is inmiddels wel bekend. Vanwege de beperkingen is het wel handig om te reserveren. Bij Hofman Café hebben ze daarom Disco Drinking geïntroduceerd. Hier kun je met je vrienden in select gezelschap het weekend beginnen.

Meer informatie is hier te vinden

Tineke Postma Bloom Trio
In TivoliVredenburg staat de deur op een kier. In de grote zaal treden Nederlandse artiesten drie keer op een dag op, voor 30 man publiek. Op zondag 7 juni is dat het Tineke Postma Bloom Trio.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Zeroes Heroes
Ondanks dat de deur op een kier staat, streamt TivoliVredenburg de komende tijd nog door. Bijvoorbeeld met dansavond Zeroes Heroes. Om zeker te zijn van een plek in de stream, en een half uur extra te dansen, kun je vooraf een gratis ticket claimen.

Meer informatie is hier te vinden

Kaasplanken
Bij het Filmcafe zijn ze blij dat ze weer open mogen. Ze hebben hun terras voorzien van allerlei verschillende kleuren. Ook hebben ze de handen ineen geslagen met De Utrechtse Kaasbar en kun je dit weekend ‘kaasplanken’ op het CAB-rondom.

Meer informatie is hier te vinden

Corona-proof talkshow
Talkshow Zzzzzondag begint ook weer in kleine opzet. En daarom doen ze ‘m op zondag 7 juni twee keer. Voor de show die om 14.00 uur zijn nog kaarten te bestellen.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *