Uittips

Waar kan ik heen? Derde Keesdag, De Hollanders, Top 2000 live café

Kees van Hondt (Beeld via Youtube/onthecase100)

Derde Keesdag
De eerste twee kerstdagen zijn voorbij, maar in TivoliVredenburg is er op vrijdag 27 december weer een Derde Keesdag met dj Kees van Hondt. De man die onder andere op Lowlands en Sziget alle festivalbezoekers en planten liet feesten. Dit jaar is het thema Kees op zee.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Top 2000 live café
Utrecht heeft dit jaar een eigen Top 2000 café in de Jaarbeurs. Onder leiding van Fred Siebelink en Kasper Kooij. Tot aan oud en nieuw zijn er dagelijks optredens van verschillende artiesten, kun je op zoek naar je favoriete plaat tussen 40 duizend LP’s en kun je meedoen met een popquiz.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Internationaal Kamermuziek Festival
Van vrijdag 27 december tot en met maandag 30 december is het Internationaal Kamermuziek Festival weer in Utrecht. Tijdens deze editie is er een hoofdrol weggelegd voor violiste Janine Jansen. Het festivalhart is TivoliVredenburg, maar er zijn ook concerten in verschillende kerken in het centrum.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Nederlands toneel
In de voorstelling De Hollanders laat Theatergroep Aluin zien dat Nederland een uitgebreide toneeltraditie heeft. In een uur komen sleutelscènes en hoogtepunten uit de vroegste Nederlandse toneelstukken voorbij. De voorstelling is van vrijdag 27 tot en met zondag 29 december te zien in Theater Kikker.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Excelsior supportersdag
Platenlabel Excelsior houdt op zondag 29 december een eindejaarsfeestje in De Helling. Tijdens hun jaarlijkse supportersdag zijn er onder andere optredens van Clean Pete en The Kik, met een voorproefje van het nieuwe album.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden.

 

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *