Uittips

Waar kan ik heen? Dag van de Architectuur, RSD bij Broese, The Vinyl Destination

Singer-songwriter Vic Willems is op zaterdag 20 juni de eerste artiest die optreedt in de nieuwe winkel van Broese. (Beeld via: Youtube/Music round the fire place)

Er mogen weer voorstellingen worden gegeven voor 30 man publiek. Vandaar dat de uittips op De Nuk weer terug zijn.

Radio Soia
Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je genieten van speciale radio-uitzendingen vanaf het stadsstrand Oog in Al. Dat kan vanaf het terras, maar als dat vol is, is er altijd de livestream.

Meer informatie is hier te vinden

Clubtuin stream
De Stadstuin blijft de komende tijd helaas gesloten. Om iedereen toch een beetje tegemoet te komen, kun je op vrijdag 19 juni dansen tijdens een livestream met 3 dj’s die je een mix van disco, tech-house en aanverwante genres voorschotelen.

Meer informatie is hier te vinden

RSD bij Broese
Recordstore day zelf gaat niet door, maar de optredens in de nieuwe winkel van Broese wel. Zaterdag om 14.00 uur bijt singer-songwriter Vic Willems het spits af. Daarna volgen Tenfold en Mevrouw Tamara. Vanwege de huidige maatregelen moeten bezoekers zich vooraf aanmelden via klantenservice@broese.nl.

Meer informatie is hier te vinden

Dag van de architectuur
Op zaterdag 20 juni is het de dag van de architectuur. De kans om een rondleiding te volgen in het Poortgebouw bij Hoog Catharijne, de Werkspoorkathedraal en de Havenloods. Daarnaast kun je ook naar De Nijverheid om daar het werk van verschillende kunstenaars te bekijken.

Meer informatie en de kaartverkoop voor de rondleidingen zijn hier te vinden

The Vinyl Destination
Neem zondagavond 21 juni je leukste, mooiste en beste platen mee en draai ze in café Tilt. Geen dj-ervaring is geen probleem. Huis-dj Alec helpt je.

Meer informatie is hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *