Uittips

Waar kan ik heen? Comedy club open mic, Lucky Fonz III, Vrijhaven De Nijverheid

Lucky Fonz III (Beeld via Youtube/TopNotch)

Er mogen weer voorstellingen worden gegeven met publiek. Vandaar dat de uittips op De Nuk weer terug zijn.

Open mic comedy club Utrecht
Vanaf vrijdagavond 3 juli kun je lachen in De Kargadoor. Eerst zie je twee comedians in de foyer. Daarna loop je door naar het podium in de kelder voor nog eens twee optredens. Elke vrijdagavond zijn er twee rondes

Meer info en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Lucky Fonz III in de stadsschouwburg
Hij is bekend als liedjesmaker, maar in zijn nieuwe voorstelling laat Lucky Fonz III  zien dat hij ook mooie verhalen kan vertellen. Van grappige anekdotes tot diepere vragen als ‘waarom zit er een w in het woord erwt?’. Op zondag 5 juli is hij twee keer te zien in de Stadsschouwburg.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Openingsweekend Vrijhaven De Nijverheid
Van vrijdag vrijdag 3 juli tot en met zondag 5 juli is er een speciaal openingsweekend waarin het terras van De Nijverheid wordt geopend. Met livemuziek en theater. De rest van de zomer zijn hier ook allerlei dingen te doen.

Meer informatie is hier te vinden

Het Wisselterras
Elke week een andere uitbater. Dat is het idee van het wisselterras bij de Werkspoorkathedraal. Naast cafés willen de initiatiefnemers ook samenwerken met culturele instellingen helpen door middel van het terras.

Meer informatie is hier te vinden

Toussaint & Van Essen
Normaal spelen ze met band, maar nu treden ze in ’t Oude Pothuys op als duo. Met heel veel verschillende folkliedjes. Van klassiekers in een nieuw jasje tot onbekende parels.

Meer informatie is hier te vinden

Bas Koppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *