Uittips

Waar kan ik heen? Black Earth Festival, The Madness of King Donald, Nacht van de Nacht

Beeld: Youtube-trailer ‘The Madness of King Donald’

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

The Madness of King Donald
Terwijl de ene belastende verklaring na de andere over Donald Trump verschijnt, zit de Amerikaanse president nog steeds in het Witte Huis. Amerikaan in Nederland Greg Shapiro, onder andere de stem van dit filmpje, maakt de balans van zijn regeerperiode tot nu toe op  in de voorstelling ‘The Madness of King Donald’. Op vrijdag 25 oktober staat hij in theater Hogewoerd.

Meer informatie en kaarten zijn hier te vinden

 

Maximus oktoberfest
Natuurlijk kan een oktoberfest bij een bierbrouwer niet uitblijven. Op zaterdag 26 oktober gaan de deuren van de brouwerij om 18:00 uur open. En dan kun je tot laat genieten van Duitse muziek en natuurlijk lekker bier. De laatste ronde is om 0:00.

Meer informatie is hier te vinden


Wat nou als het lukt – live podcast

In de podcast ‘Wat nou als het lukt’ worden opkomende muzikanten geinterviewd door Jan-Paul Grootentraast en Daniel van Haren. Om te vieren dat de podcast een jaar bestaat nemen ze op zondag 27 oktober twee afleveringen op in wijnbar Most. En is er een programma met optredens.

Meer informatie is hier te vinden

 

Nacht van de Nacht
Tijdens de Nacht van de Nacht worden door het hele land evenementen gehouden die te maken hebben met de nacht. In Utrecht krijg je de kans om de Domtoren te beklimmen na zonsondergang. En als je de tour van 23:00 boekt, kom je om middernacht boven op de Dom.

Meer informatie is hier te vinden

 

Black Earth Festival
Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 oktober kun je in Moira, EKKO en dB’s luisteren naar post-rock, sludge, doom en black metal. Elke festivaldag vindt op een andere locatie plaats.

Meer informatie en kaarten zijn hier te vinden

Bas Koppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *