Uittips

Waar kan ik heen? A Balladeer, SPRING in Autumn, Streekbierfestival

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

A Balladeer in TivoliVredenburg
Zijn liedje ‘Swim With Sam’ wist al tien keer de Top 2000 te halen, maar een heel grote naam is A Balladeer niet te noemen. Wel heeft hij door veel optredens veel liefhebbers om zich heen verzameld. Op zaterdag 2 november is hij te zien in TivoliVredenburg.

Meer informatie en kaarten zijn hier te vinden

SPRING in Autumn
Tot en met zondag 3 oktober zijn er weer bijzondere voorstellingen te zien tijdens de compacte versie van SPRING festival. Van dans en poëzie tot een zoektocht naar wat emoties betekenen in een tijd van recreatief drugsgebruik.

Meer informatie is hier te vinden

Aestrid in Stathe
“Dit is de laatste kans om ons live te zien voor we aan de nieuwe plaat gaan werken”, aldus de Utrechtse band. Op zaterdag 2 november staat Aestrid in Eetcafé Stathe om hun jaar af te sluiten met een show in hun thuisstad.

Toegang is gratis en vol is vol. Meer informatie is hier te vinden

Streekbierfestival
Dit weekend zijn er weer veel bijzondere bieren te proeven tijdens de herfsteditie van het streekbierfestival. In totaal zijn er 39 verschillende cafés die meedoen met evenveel verschillende bieren.

Toegang is gratis en een proefglas kost 3 euro. Meer informatie is hier te vinden

Club3voor12 Utrecht
Op donderdag 31 oktober presenteert 3voor12 Utrecht weer een clubavond. Op deze avond in dB’s kun je vanaf 20:30 uur kijken naar nieuw Utrechts talent. Deze avond zijn dat Géonne Hartman, Beerbottle Chopsticks en de Utrecht/Indiase samenwerking Jaipur Junction. Het wordt dus een avond die je heen en weer slingert van poëtische indie-folk, via skatepunk naar noord-Indiase folkliedjes. Toegang is gratis.

Meer informatie is hier te vinden

Bas Koppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *