Uittips

Waar kan ik heen? Bakfiets Balkon Sessie, A Life on Our Planet, De Sp Aties

de sp aties via youtube/de sp aties

Er is weer veel te doen in de stad en online.

Bakfiets Balkon Sessie
Optreden in kleine studentenkamers zit er helaas niet in. Daarom heeft festival Stukafest de Bakfiets Balkon Sessies bedacht. Op vrijdag 2 oktober wordt singer-songwriter Jim Bakker rondgereden langs verschillende studententen hotspots in de stad om daar op te treden.

Meer informatie is hier te vinden

Zomaar op Zaterdag
Je weet vooraf nooit wat je te zien krijgt. En dat maakt dit open podium in de bibliotheek extra spannend. Op zaterdag 3 oktober is er weer een editie van Zomaar op Zaterdag.

Meer informatie is hier te vinden

A Life on Our Planet
Hij brak deze week een record op Instagram en hij heeft bijna onze hele planeet gezien. In A Life on Our Planet kijkt bioloog Sir David Attenborough naar de impact die de mens heeft op de natuur. En toch komt hij met een hoopvolle boodschap voor de toekomstige generaties. De film is dit weekend te zien in het Louis Hartloper Complex.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

The Show Must Go ONline
Op zaterdag 3 oktober staat de Nederlandse garagerockband De Sp Aties in dB’s. De twintig plekken in de zaal zijn al uitverkocht, maar de show is ook online te volgen.

Meer informatie is hier te vinden

Kypski livestream
Vanaf vrijdag 2 oktober brengt de Utrechtse producer Kypski een nieuw nummer en video uit van zijn nieuwe EP. Vanaf 21.00 uur is de video en daarna een liveset van hem te zien op zijn Twitch-kanaal.

Meer informatie is hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *