Uittips

Waar kan ik heen? ARTmachines, Song van het Jaar-festival, Onder Invloed

Vorig jaar won 'Slicer' van Kensington de titel Song van het Jaar. Beeld: Wikimedia/Miho

Song van het Jaar-festival
Wat is het beste liedje van het jaar? Lezers en luisteraars van vpro’s 3voor12 hebben allemaal hun lijstje in mogen leveren. Op vrijdag 6 december wordt in TivoliVredenburg afgeteld naar de nummer 1 tijdens het Song van het Jaar festival.

Meer info en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Comedynight in het Filmcafé
Een internationaal gezelschap van comedians staat op vrijdag 6 december in het Filmcafé. Deze editie staan onder andere een Ier, Amerikaan en een Egyptenaar op het podium. Headliner is Jurg van Ginkel

Meer informatie is hier te vinden

ARTmachines
Kunst, muziek en technologie komen op zaterdag 7 december samen in De Nijverheid. Tijdens Art Machines zijn er optredens en dj’s, verschillende lichtkunstwerken en een speciaal samengesteld filmprogramma. Een mooie samensmelting van mensen en machines.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Artiesten op de roltrap
Vijf jaar geleden begon fotograaf Jelmer de Haas artiesten te fotograferen op de roltrappen van TivoliVredenburg. De foto’s verschenen in de Uitagenda en nu hangt een selectie van zijn werk op de pleinen in TivoliVredenburg. De foto’s zijn tot en met donderdag 6 februari te zien.

Meer informatie is hier te vinden

Onder Invloed
Op zondag 8 december laten muzikanten Robin Kester en Tim Easton in cafe De Stad horen door welke artiesten zij geïnspireerd zijn. Tijdens de sessie van Onder Invloed spelen ze niet alleen eigen nummers, maar ook covers van liedjes die ze zelf mooi vinden.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *