Uittips

Waar kan ik heen? Altin Gün, The Baka Book Club, Walk the Line: Literatuur & Spoken Word

Jesco

Jesco op het terras
De Utrechtse band Jesco speelt op donderdag 6 augustus een buitenconcert op het terras van dB’s. De band combineert verschillende genres die uitkomen in een mix van Amerikaanse volksverhalen, country, blues en een beetje punk.

Meer informatie is hier te vinden

Altin Gün
Op vrijdag 7 augustus speelt de Turks-Nederlandse band Altin Gün in de grote zaal van Vredenburg. De band maakt eigen interpretaties van Turkse klassiekers uit de jaren ‘60 en ‘70. Stilzitten zal enige discipline vragen bij de dansbare nummers.

Meer informatie en de kaartverkoop is hier te vinden

The Baka Book Club
Heb je boeken in de kast staan die je al te vaak gekozen hebt? Op zaterdag 8 augustus kun je met andere literatuurliefhebbers boeken ruilen bij De Nijverheid.

Meer informatie is hier te vinden

Appeltaartconcert Utrechts Harp Trio
Op zaterdag 8 augustus kun je in de tuin van het stadsklooster luisteren naar het Utrecht Harp Trio. Ze spelen twee concerten, om 10.00 uur en om 11.30. Tussen de twee shows wordt appeltaart geserveerd.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Walk the line: Literatuur en spoken word
Op zondag 9 augustus ziet Walk The Line in TivoliVredenburg er even anders uit. Tijdens de reguliere edities zie je verschillende bands, maar nu is het aan schrijvers, spoken word artiesten en een hiphop-onderzoeker.

Meer informatie en de kaartverkoop zijn hier te vinden

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *