inschrijving geopend

Vechtclub opent nieuwe creatieve broedplaats in Kanaleneiland

Sinds deze maand heeft de creatieve broedplaats Vechtclub in Utrecht er  een nieuwe locatie bij. Naast het bekende Vechtclub XL aan de Europalaan, opent Vechtclub  een nieuwe plek van ruim 2000m2 in Kanaleneiland. De eerste creatieve makers hebben al  intrek genomen.  

Vechtclub Keiland biedt ruimte aan creatieve professionals die zich vooral bezighouden met  ‘fysieke arbeid’ zoals theatermakers, fotografen, muzikanten en keramisten. Ondanks corona en  de huidige lockdown is er erg veel vraag naar creatieve werkplekken. Vechtclub wil met deze  nieuwe locatie nog meer ruimte bieden aan creatieve ondernemers in Utrecht en het creatieve  klimaat in de stad stimuleren. Het is een plek voor samenwerkingen en ontmoetingen tussen  creatieve makers.  

Van oud kantoorpand naar creatieve broedplaats  

In een maand tijd is het oude kantoorpand aan Marco Pololaan 71 omgetoverd tot een werkplek. De helft van het pand is ingericht als kantoorruimte voor creatieven en het andere  deel als een werkplaats. De eerste huurders, waaronder theatergroepen MATROSE en Studio  Figur, hebben al intrek genomen in Keiland.  

Inschrijvingen geopend  

Geïnteresseerde makers kunnen zich aanmelden via www.vechtclubkeiland.nl. In februari is het  kantoorgedeelte opgeleverd en er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar voor nieuwe  creatieve professionals zoals theatermakers, mode- en productontwerpers . Zij kunnen een  ruimte huren bij Vechtclub Keiland. De ruimtes zijn gemiddeld 25m2, variërend van 12m2 tot  68m2. Voor bezichtigingen kan een afspraak gemaakt worden via het inschrijfformulier

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *